С какво ще запомним този ден?  Ако домакинство спести дадено количество

...
С какво ще запомним този ден? 
Ако домакинство спести дадено количество
Коментари Харесай

Гаранция във Франция: Пестиш ток и получаваш премия

С какво ще запомним този ден? 

Ако домакинство спести обещано количество електрическа енергия, може да бъде възнаградено посредством награда - по какъв начин във Франция се готвят за предстоящата енергийна рецесия чуйте в Podcast новините. 

И още от тематиките, които ще чуете:

И Съвет за електронни медии реагира на държанието на Костадин Костадинов от през вчерашния ден. " Използването на поучителен и голословно изострен звук от политически лица, както и желанието им да дефинират типа на въпросите и тематиките на публицистите, са печално известни практики от предишното ".

Парното и топлата вода може да не нарастнат от Нова година.

Адвокатите на Кристиян Николов, който в злополука умъртви журналиста Милен Цветков, желаят четири години затвор. А подсъдимият упрекна прокуратурата, че си правела пиар.

36 души станаха жертва на пукотевица, открита от някогашен служител на реда в детска градина в Тайланд. Сред починалите има доста деца и един служител на реда, оповестява локалната полиция, представена от Би Би Си. Други 12 души са ранени, трима от които са в тежко положение. Мотивът на нападателя не е прочут. Според известия в локални медии неотдавна е бил уволнен от работа. Впоследствие органите на реда оповестиха, че след офанзивата някогашният служител на реда се прибрал вкъщи, където умъртвил жена си и детето си, а по-късно се самоубил.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР